STRIBER

Her er vores stribebehandlinger:

 1. Striber i skilningen: Vær opmærksom på at det kun er i selve skilningen, der bliver lagt striber og altså ikke i bunden i hele håret. Ønsker du faceframing, så er dette også tiden til dig. Hvis du er i tvivl, så ring endelig til os i salonen.
 2. Striber i skilningen med klip: Vær opmærksom på at det kun er i selve skilningen, der bliver lagt striber og altså ikke i bunden i hele håret. Ønsker du faceframing, så er dette også tiden til dig. Hvis du er i tvivl, så ring endelig til os i salonen.
 3. Striber kort hår: Alm. fine striber i kort hår, maks længde er page.
 4. Striber kort hår med klip: Alm. fine striber i kort hår, maks længde er page.
 5. Striber skulderlængde hår: Alm. fine striber i skulderlængde hår. Håret skal være rent og tørt. Det anbefales at booke Olaplex med denne behandling. – Det tager cirka 2 1/2 time.
 6. Alm. fine striber i skulderlængde hår med klip. Håret skal være rent og tørt. Det anbefales at booke Olaplex med denne behandling. Det tager cirka 3 timer.
 7. Striber langt hår: Alm. Fine striber i langt hår (håret er langt når det går ned over skulderen) Vask og sæt kan blive gjort af vores dygtige elev. Behandlingen tager ca. 2 ½ time.
 8. Striber langt hår med klip: Alm. Fine striber i langt hår (håret er langt når det går ned over skulderen)
  Det anbefales at booke olaplex til denne behandling. Behandlingen tager ca. 3 1/2 time.
 9. Striber ekstra langt hår: Har du altid fået af vide af din frisør at du har meget langt eller tykt hår? så book denne tid, så er der ekstra tid til at nå igennem hele dit hår.
  Måske tænker du hvorfor skal jeg straffes for at have meget langt eller tykt hår? Det er ikke meningen. Meningen er at vi gerne vil lave det mest lækre hår på dig og til det har vi brug for ekstra tid 🙂
 10. Striber ekstra langt hår med klip: Har du altid fået af vide af din frisør at du har meget langt eller tykt hår? så book denne tid, så er der ekstra tid til at nå igennem hele dit hår.
  Måske tænker du hvorfor skal jeg straffes for at have meget langt eller tykt hår? Det er ikke meningen. Meningen er at vi gerne vil lave det mest lækre hår på dig og til det har vi brug for ekstra tid 🙂