BRYN OG VIPPER

BRYN

Bryn er meget kompliceret at rette til hjemme foran spejlet, vi kender det alle, enten bliver de skæve eller for tynde.  Nogle har overplukket og nogle har så meget bryn at de ikke kan styre det.

Vigtigst er vi husker ”bryn er ikke tvillinger med søskende” derfor vil vores bryn aldrig blive 110% ens. Men med vores hjælp bliver de i hvert fald mere ens end når man selv prøver foran spejlet. Vi lytter altid til kundens ønske, men tilpasser samtidig ansigts formen. Derfor er det vigtig at have i mente at vi ikke laver bryn efter et billede, men tilpasser dine bryn dit ansigt.

Hos og kan du få følgende behandlinger til dine bryn:

  • Farve bryn
  • Organic Lash Botox
  • Laminerende Keratin.
  • Brow HENNA

 

Brow HENNA

Supercilium Brow Henna definerer ansigtet og hjælper dig med at få mest muligt ud af det look du går efter. Fra lys til mørkebrun Supercilium er et unikt produkt til bryn. Baseret på det reneste og fineste henna fra Indian, og de nyeste teknikker inde for hårfarvning. Skabt til at farve både hår og hud for en sofistikeret tattoo-effekt. Farven vil holde fra 5 og op til 14 dage på huden, og på hårene i op til 6 uger. Supercilium Brow Henna er tilgængelig i 5 smukke nuancer, fra lys til mørk. Dette betyder at Supercilium passer til enhver kvinde – lyshåret eller mørkhåret. Udviklet til det professionelle marked, og det tilrådes derfor at produktet påføres af professionelle.

 

VIPPER

Smukke og naturlige vipper kræver også pleje og omsorg. Vi har flere forskellige former for  behandlinger, og hos os kan du få følgende behandlinger til dine vipper:

  • Farve vipper
  • Lash lift
  • Organic Lash Botox
  • Laminerende Keratin.

For længere og mere fyldige vipper og bryn anbefaler vi Sanzi, både som serum og  conditioner. Sanzi er et dansk firma, der tilbyder dig resultats garanti eller pengene tilbage.

VI ANBEFALER KUN DET BEDSTE TIL DINE VIPPER OG BRYN, DERFOR VIL VI ALTID AFBEFALE EN BEHANDLING MED BOTOX OG LAMINERENDE KERATIN BOOST.